Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vergosos C.F (774193) - c.f. los moraos (438236) » 202561154: T25/R3

Copa 202561154 Información oficial sobre el partido 202561154 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

LOLITAS FC Alineación oficial del equipo 'LOLITAS FC' en el partido 4 - 6 c.f. los moraos Alineación oficial del equipo 'c.f. los moraos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LOLITAS FC Alineación oficial del equipo 'LOLITAS FC' en el partido 1 - 4 c.f. los moraos Alineación oficial del equipo 'c.f. los moraos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOLITAS FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ferrynaldo Rashit arribés a peus de Naim Kaptan, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a LOLITAS el 1 - 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Naim Kaptan va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 del partit, el jugador Naim Kaptan de LOLITAS va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Gabriel Radu de LOLITAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Radu va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que LOLITAS va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): John Holden de LOLITAS es va emportar una amonestació al minut 94 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antonio Zuviría, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miguel Casillas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LOLITAS i 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de LOLITAS, Naim Kaptan, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LOLITAS Ferrynaldo Rashit va intentar enganyar Miguel Casillas amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bei Mak, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Miguel Casillas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LOLITAS i 4 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Arnau Moscoso va xutar fora per a LOLITAS, el marcador es va quedar igual: 4 - 6, ja es veia a venir!

c.f. los moraos

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Un mica després, Remigiusz Teler de moraos va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 40. L'anotador per moraos va ser Remigiusz Teler, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a moraos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Juan Manuel Gravina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Suárez de moraos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Remigiusz Teler de moraos es va emportar una amonestació al minut 103 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de moraos Pedro Suárez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Joan Lluís Salip. El marcador continuava 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Pedro Muros de moraos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joan Lluís Salip en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Luis Casero de moraos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Joan Lluís Salip en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Àlex Farreras va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): Caetano Munín de moraos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 6.