Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Hernani (1430808) - Estrella del Llano, C.F. (491274) » 202560659: T25/R3

Copa 202560659 Información oficial sobre el partido 202560659 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

Gustoso Alineación oficial del equipo 'Gustoso' en el partido 0 - 4 Los Rubenigues Alineación oficial del equipo 'Los Rubenigues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gustoso Alineación oficial del equipo 'Gustoso' en el partido 0 - 3 Los Rubenigues Alineación oficial del equipo 'Los Rubenigues' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gustoso

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Josef Šlehofer va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ignacio Fuentes.

Los Rubenigues

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Al minut 8 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Philip Gilbert va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Diego Peláez va aprofitar un error defensiu al minut 48, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Rubenigues.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Diego Peláez va augmentar l'avantatge de Rubenigues a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Rubenigues van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Julian Neher va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Diego Peláez va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Rubenigues sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Philip Gilbert, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 282 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Terje Sollied es va quedar sol davant del porter, al minut 21. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Ortega.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Enrique Ortega de Rubenigues per doble groga al minut 64.