Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ritardando (1432491) - Los Oseznos Furiosos (119334) » 202560557: T25/R3

Copa 202560557 Información oficial sobre el partido 202560557 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido 1 - 6 Stout united Alineación oficial del equipo 'Stout united' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Manzanares Alineación oficial del equipo 'Real Manzanares' en el partido 0 - 7 Stout united Alineación oficial del equipo 'Stout united' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Manzanares

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Nuccio Gherardini entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Manzanares, un peu providencial d'en Cliff Bak va situar el 1-1 al panell digital.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aurelio Spalinger de Manzanares va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 29 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Aurelio Spalinger va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Axel Massonneau de Manzanares es va guanyar la targeta groga merescudament.

Stout united

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jakob Ranzenmayr, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): Amb 24 minuts jugats, Simion Arsene de united va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, Delfín Kolombo va augmentar l'avantatge de united a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Al minut 64, Arvils Indrāns va augmentar l'avantatge de united a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Arvils Indrāns, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Nil Gmyzin des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): united va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 22, quan Avshalom Snitkovsky va quedar-se sol davant el porter Heráclito Menks, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): united quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jakob Ranzenmayr va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Raúl Reyes, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): united quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raúl Reyes va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.