Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fresku F.C (1430726) - Pixinho (117829) » 202560497: T25/R3

Copa 202560497 Información oficial sobre el partido 202560497 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

fresku F.C Alineación oficial del equipo 'fresku F.C' en el partido 4 - 6 bebetoforever Alineación oficial del equipo 'bebetoforever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fresku F.C Alineación oficial del equipo 'fresku F.C' en el partido 2 - 1 bebetoforever Alineación oficial del equipo 'bebetoforever' en el partido
Tiene suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,8 % 7,4 % 21,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fresku F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a fresku va ser Paulo Vieira.
  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Stéphane Cauliez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Hjalmar Puntila va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de fresku se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Cristiano Mandelli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Óscar Carro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aharon Noam de fresku va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 94 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marvin Meylender.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sirvydas Kupliauskas va xutar fora per a fresku, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de fresku Aharon Noam no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Óscar Carro es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Paulo Vieira de fresku va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de fresku Stéphane Cauliez va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 055 Minuto 132 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Marvin Meylender de fresku va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 5 al marcador.

bebetoforever

Goles Goles

  • 153 Minuto 62 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, bebetoforever seguien lluitant fins al final. Al minut 62, fruit d'aquests esforços, Oriol González va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 161 Minuto 81 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 81 minuts Diego Fontecha va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de bebetoforever va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ferda Elmas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joaquín Ruiz Tarríaz de bebetoforever va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 95 (Lesión): bebetoforever es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Joaquín Ruiz Tarríaz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Adrián Lorido al camp.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Balthasar Lindner anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a bebetoforever.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Oriol González va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Abel Alas de bebetoforever anava molt fort i col·locat però Pat Sobrinho no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Adrián Lorido de bebetoforever, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pat Sobrinho en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Ferda Elmas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a bebetoforever.