Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

menospreciable (1414235) - Sporting Asturias F.C. (439387) » 202560372: T25/R3

Copa 202560372 Información oficial sobre el partido 202560372 en Hattrick

22.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 3

Real Pimentoneros C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pimentoneros C.F.' en el partido 0 - 4 Royal Cereal Alineación oficial del equipo 'Royal Cereal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Pimentoneros C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Pimentoneros C.F.' en el partido 1 - 1 Royal Cereal Alineación oficial del equipo 'Royal Cereal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,6 % 4,8 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pimentoneros C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): En Plamen Kazashki va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paulo Airosa de Pimentoneros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 80 del partit, Paulo Airosa de l'equip Pimentoneros, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Royal Cereal

Goles Goles

  • 142 Minuto 35 (Gol de contra por la izquierda): Theo Desaegher va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Cereal.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cereal va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Jesús Maestre Vargas va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Maestre Vargas de Cereal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 40 de partit.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, Cereal va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Krisztián Puskás, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 12, quan en Luis Pablo Cavero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Andreas Öhland va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Lorenz Ambros. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Björn Lieden va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Moreno va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.