Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Team world (1421968) - Fumbol Caos Club (801628) » 202239199: T25/R2

Copa 202239199 Información oficial sobre el partido 202239199 en Hattrick

15.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

Manises C.D. Alineación oficial del equipo 'Manises C.D.' en el partido 4 - 1 Fumbol Caos Club Alineación oficial del equipo 'Fumbol Caos Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Manises C.D. Alineación oficial del equipo 'Manises C.D.' en el partido 3 - 1 Fumbol Caos Club Alineación oficial del equipo 'Fumbol Caos Club' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manises C.D.

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Mieczysław Tylicki va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Manises i marcant el 1 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Mieczysław Tylicki va incrementar l'avantatge de Manises amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Piotr Józiak va augmentar l'avantatge de Manises a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Piotr Józiak de Manises va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Gilbert Lee es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Per Robertsson va estar a punt de sentenciar el partit al minut 79, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 35 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mieczysław Tylicki va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Fumbol Caos Club

Goles Goles

  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Tomeu Berga va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Fumbol va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Mauro Marques va estar a punt de posar per davant a Fumbol amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gabriel Corvaglia va impedir un gol cantat.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Per Robertsson haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Fumbol al minut 22.
  • 251 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ernesto Cristo va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.