Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

electris trotas (491584) - Tpmc italia (994525) » 202238775: T25/R2

Copa 202238775 Información oficial sobre el partido 202238775 en Hattrick

15.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

R.PRIORATO Alineación oficial del equipo 'R.PRIORATO' en el partido 2 - 3 Barchus Batán Alineación oficial del equipo 'Barchus Batán' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.PRIORATO Alineación oficial del equipo 'R.PRIORATO' en el partido 2 - 0 Barchus Batán Alineación oficial del equipo 'Barchus Batán' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.PRIORATO

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ignacy Nobis! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Aksel Vad-Jensen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Alba de R.PRIORATO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ramón María Valentí després que el jugador de R.PRIORATO li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 93 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del R.PRIORATO puguin veure en Laurids Klode jugant de nou; ja que al minut 93 va ser retirat del camp amb una greu lesió. João Madeira el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Quinten Berris va xutar fora per a R.PRIORATO, el marcador es va quedar igual: 0 - 0, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Luis Alba de R.PRIORATO va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Francis Placide anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 1 per a R.PRIORATO.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de R.PRIORATO Ignacy Nobis, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lennert Beerta. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de R.PRIORATO Ramón Sánchez Gil, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Lennert Beerta. El marcador continuava 2 - 2.
  • 058 Minuto 135 (Penalti fallado (nervioso)): Teófilo Cunha Veiga de R.PRIORATO va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 138 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Aksel Vad-Jensen va xutar fora per a R.PRIORATO, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!

Barchus Batán

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Maxime George va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barchus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Barchus van sortir al contraatac al minut 76, però Bernat Sagarra va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Kjell Johansen no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Lennert Beerta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Bernat Sagarra de Barchus va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Lauri Saaristo de Barchus va executar el tir amb una gran tècnica posant el 1 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Bruce Depenau anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 2 per a Barchus.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Barchus, Pjotr Windolph, col·locà la pilota just a les mans d'en Waisale Mara. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Julio Santos Discepolo de Barchus va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 137 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Barchus, Wojciech Taborowski, col·locà la pilota just a les mans d'en Waisale Mara. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 140 (Penalti marcado): Antonio Javier Villa va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.