Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INEFtos (486626) - Mameluco Football Club (312007) » 202238758: T25/R2

Copa 202238758 Información oficial sobre el partido 202238758 en Hattrick

15.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

INEFtos Alineación oficial del equipo 'INEFtos' en el partido 6 - 5 R.C.Celta de Sevilla Alineación oficial del equipo 'R.C.Celta de Sevilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
INEFtos Alineación oficial del equipo 'INEFtos' en el partido 2 - 0 R.C.Celta de Sevilla Alineación oficial del equipo 'R.C.Celta de Sevilla' en el partido
Tiene mucha potra 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

INEFtos

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Luis Maroja del INEFtos ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Armada quasi marca en una jugada assajada de córner que Luis Maroja havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 220 Minuto 99 (Ocasión de falta): En Pol Campañà es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Àngel Saletas. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de INEFtos Pol Campañà, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Pedro Urtaza. El marcador continuava 0 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Luis Maroja va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 1.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Narcís Segalés va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de INEFtos Ínigo Gómez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pedro Urtaza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Mauro Navas de INEFtos, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pedro Urtaza en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 136 (Penalti marcado): El jugador de INEFtos, Àngel Saletas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 139 (Penalti marcado): El jugador de INEFtos Francisco José Calancha no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pedro Urtaza es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.

R.C.Celta de Sevilla

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): El R.C.Celta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 13, però en Santiago Ballesta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de R.C.Celta va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pedro Magallón va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de R.C.Celta va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Pedro Magallón, però el porter rival va fer una gran aturada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 75 (Lesión grave): Després de 75 minuts, R.C.Celta va veure com el seu jugador Genís Àngel havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Benedicto Alvargonzález entraria per ocupar el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Alfredo Froilaz tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Elies Corominas de R.C.Celta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timoteo Abellán en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Alfredo Froilaz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 2 per a R.C.Celta.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Joel Balaguer de R.C.Celta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Timoteo Abellán en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Santiago Ballesta va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 134 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de R.C.Celta Manuel Castell, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Timoteo Abellán. El marcador continuava 4 - 4.
  • 056 Minuto 138 (Penalti marcado): El jugador de R.C.Celta Salva Fernández no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Timoteo Abellán es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 5.
  • 058 Minuto 141 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Roberto Carpio Marcos de R.C.Celta va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.