Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Infinity Coulands (1433058) - pinchitos f.c. (775752) » 202237536: T25/R2

Copa 202237536 Información oficial sobre el partido 202237536 en Hattrick

15.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

Quimiquitos F.C Alineación oficial del equipo 'Quimiquitos F.C' en el partido 3 - 5 pinchitos f.c. Alineación oficial del equipo 'pinchitos f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Quimiquitos F.C Alineación oficial del equipo 'Quimiquitos F.C' en el partido 1 - 2 pinchitos f.c. Alineación oficial del equipo 'pinchitos f.c.' en el partido
Tiene suerte 0.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Quimiquitos F.C

Goles Goles

  • 140 Minuto 3 (Gol de contra de falta): El porter de Quimiquitos va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Qasem Yaseen El-Uthman va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Qasem Yaseen El-Uthman sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Roman van Gool que, efectivament, va fer pujar el 2 - 0!
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Daniel Consten va augmentar l'avantatge de Quimiquitos a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Consten de Quimiquitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

pinchitos f.c.

Goles Goles

  • 150 Minuto 34 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del pinchitos sembla que dona bons resultats perquè al minut 34, Máté Kasper va escurçar la diferència a 3 a 1 amb un llançament impecable.
  • 153 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors de pinchitos no defallien en cap moment. Producte d'això, en Lourenço Paranhos va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 161 Minuto 67 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 67 minuts Flip de Waard va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 172 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a pinchitos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Valentin Herghelegiu.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al 79 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a pinchitos augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Valentin Herghelegiu es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Flip de Waard va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Noah Rosenfeldt va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de pinchitos es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.