Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Garrobo (794259) - Deeslayer R.C.D. (493161) » 202237485: T25/R2

Copa 202237485 Información oficial sobre el partido 202237485 en Hattrick

15.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

Carlos Paco C.F Alineación oficial del equipo 'Carlos Paco C.F' en el partido 3 - 4 Deeslayer R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Deeslayer R.C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Carlos Paco C.F Alineación oficial del equipo 'Carlos Paco C.F' en el partido 1 - 2 Deeslayer R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Deeslayer R.C.D.' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 15,8 % 59,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carlos Paco C.F

Goles Goles

  • 111 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Sylvain Simonnot va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 113 Minuto 53 (Gol por la derecha): Després de 53 minuts de partit, Fritz Lipfert igualava per Carlos en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Carlos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Juhani Hatakka ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Gérald Gonneau va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 222 Minuto 108 (Ocasión por la izquierda): Carlos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 108 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stefano Parlapiano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): Marco Pisano no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Ruben Demblin.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Valter dos Santos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Carlos.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Carlos Juhani Hatakka va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Carlos, Sylvain Simonnot, col·locà la pilota just a les mans d'en Daniel Camps. El marcador: 3 - 3.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Bartosz Malcharczyk, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Daniel Camps va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Carlos i 3 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): Marek Siejka de Carlos va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.

Deeslayer R.C.D.

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Deeslayer va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Nicolas Große va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Deeslayer agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Valentí Garzón amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Arnoldo de Saa va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Marek Siejka, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arnoldo de Saa de Deeslayer la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Arnoldo de Saa no era cap impediment.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Juan Pedroso Garro anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Deeslayer.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Deeslayer, Ondřej Vencl, col·locà la pilota just a les mans d'en Marek Siejka. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Bernhard Ablinger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roberto Pérez xutant per a Deeslayer va fer anar la pilota just on la volia, però Marek Siejka, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Deeslayer Nicolas Große, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Marek Siejka. El marcador continuava 3 - 4.