Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lambrusco Kids (778643) - Negatifos FC (1437454) » 202237170: T25/R2

Copa 202237170 Información oficial sobre el partido 202237170 en Hattrick

15.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

Lambrusco Kids Alineación oficial del equipo 'Lambrusco Kids' en el partido 5 - 2 Negatifos FC Alineación oficial del equipo 'Negatifos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Lambrusco Kids Alineación oficial del equipo 'Lambrusco Kids' en el partido 9 - 0 Negatifos FC Alineación oficial del equipo 'Negatifos FC' en el partido
Es un cenizo 8.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lambrusco Kids

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Amnon Luz va donar a Lambrusco Kids un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Lambrusco Kids va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 41 Víctor Pozo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 60 (Gol de penalti): Als 60 minuts de joc, els nois de Lambrusco Kids van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Francisco Manuel González Andía augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En António Valente de Lambrusco Kids va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 88 minuts, el tirador de faltes del Lambrusco Kids va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Xavier Cantons, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 39 per blocar una centrada d'en Víctor Pozo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lambrusco Kids.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Muhteşem Has una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 90, però una magnífica aturada de Kurt Friis Nielsen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Víctor Pozo de Lambrusco Kids va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amnon Luz de Lambrusco Kids la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Negatifos FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador visitant Dorel Pancu va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 36 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 84 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Dorel Pancu sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Sergio Llorca Albero que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Al minut 45 Altino Araújo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Victor Moisés Delgado va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Després de 85 minuts, Dorel Pancu va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Victor Moisés Delgado el va poder desviar a córner.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Gabriel Palma es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.