Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.E Martorell (1371306) - Showtime Lions (775596) » 202236653: T25/R2

Copa 202236653 Información oficial sobre el partido 202236653 en Hattrick

15.10.2008 12:00:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

Julepe F.C. Alineación oficial del equipo 'Julepe F.C.' en el partido 2 - 3 Taradell United Alineación oficial del equipo 'Taradell United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Julepe F.C. Alineación oficial del equipo 'Julepe F.C.' en el partido 2 - 2 Taradell United Alineación oficial del equipo 'Taradell United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 26,2 % 46,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Julepe F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 88 (Gol evento especial extremo + rematador): António Farelo estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. José María Ursino va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 88.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Davy Lombard de Julepe va demostrar les seves habilitats al minut 89 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de António Farelo no va entrar per centímetres.
  • 202 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan José María Ursino des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joakim Carlsson de Julepe va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Taradell United

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de Taradell Juha-Pekka Siren va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21, un xut de Abel Urizar des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Taradell va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Janne Johansson.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Taradell van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hugo Bressel, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 209 Minuto 65 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Hacı İlyas Şenel va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Lennaïc Kasmi va xutar a fora.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Hugo Bressel va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Taradell quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Titus Spanhaak va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 31 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 31 va fer que Juha-Pekka Siren de Taradell hagués d'abandonar el terreny de joc. Javier Tarragona va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Titus Spanhaak va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.