Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.BORJALONA (1433091) - Ekolin killers (30672) » 202235210: T25/R2

Copa 202235210 Información oficial sobre el partido 202235210 en Hattrick

15.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

arza al cali Alineación oficial del equipo 'arza al cali' en el partido 4 - 7 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
arza al cali Alineación oficial del equipo 'arza al cali' en el partido 1 - 2 Ekolin killers Alineación oficial del equipo 'Ekolin killers' en el partido
Tiene bastante suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,5 % 1,3 % 85,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arza al cali

Goles Goles

  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de arza Adrian Vlãdescu va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Nicolas Flinois va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 0 al marcador.
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Corria el minut 72, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. arza s'avançava en el marcador després que en Heino Quedlinburg xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Heino Quedlinburg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de arza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ernesto Ferrada de arza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 99 (Lesión leve): En Marco Gaio de arza va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Romeo Punzalan va prendre el seu rol al minut 99.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de arza Heino Quedlinburg no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Giuseppe Rovetta es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Christopher Phelps anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a arza.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de arza Romeo Punzalan, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Giuseppe Rovetta. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de arza Per Sunesson va intentar enganyar Giuseppe Rovetta amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de arza, Ernesto Ferrada, col·locà la pilota just a les mans d'en Giuseppe Rovetta. El marcador: 4 - 6.

Ekolin killers

Goles Goles

  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 63 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Raúl Valverde.
  • 162 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Raúl Valverde va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Raúl Valverde al minut 12 semblava entrar, però Per Sunesson va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Raúl Valverde va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Per Sunesson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Al minut 98 de partit, Nol Zielhuis quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Raúl Valverde ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ínigo Crespo Hellín de killers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Emmanuel Henon de killers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nol Zielhuis.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 35 (Evento clima: sol, OK técnico): En Cyril Weber va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Raúl Valverde de killers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Per Sunesson en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de killers Abel Benavides no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Per Sunesson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de killers Xaime Baía no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Per Sunesson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Ínigo Crespo Hellín de killers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Per Sunesson en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): El jugador de killers Gervasio Caballer no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Per Sunesson es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 7.