Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Clube de Balompé Coirón (310212) - Cojos c.f (486797) » 202235110: T25/R2

Copa 202235110 Información oficial sobre el partido 202235110 en Hattrick

15.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

Mollejas Alineación oficial del equipo 'Mollejas' en el partido 1 - 3 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mollejas Alineación oficial del equipo 'Mollejas' en el partido 1 - 2 alfredo es el rey Alineación oficial del equipo 'alfredo es el rey' en el partido
Tiene un resultado normal 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mollejas

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sava Vasiljević, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Mollejas per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Johnson Burns va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Roberto Avanzini Barbero arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Johnson Burns del Mollejas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Roberto Avanzini Barbero tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Entralgo de Mollejas es va guanyar la targeta groga merescudament.

alfredo es el rey

Goles Goles

  • 119 Minuto 56 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Musa Zuabi va treure un córner llarg cap al segon pal que en Paco Rainer, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 1.
  • 172 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a alfredo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Felipe Almela.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Vítor Hugo Cortês des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.