Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AGTHEOS F.C. (1333121) - Frenaybache (491312) » 202234122: T25/R2

Copa 202234122 Información oficial sobre el partido 202234122 en Hattrick

15.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

yorch si Alineación oficial del equipo 'yorch si' en el partido 6 - 4 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
yorch si Alineación oficial del equipo 'yorch si' en el partido 3 - 1 Soto Rey F.C Alineación oficial del equipo 'Soto Rey F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 3.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,1 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yorch si

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): yorch equilibrava la balança al minut 18. En Thomas Häggström, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 102 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Als 55 minuts, una gran jugada per l'esquerra de yorch va acabar amb la pilota als peus de Ralph Nordbo que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 2 - 3.
  • 111 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, Jordi Pelegrí va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El yorch va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Valerio Sarracino la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): yorch va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Antonio Escrivà va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Sérgio Castro va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Al minut 100, Thomas Häggström arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Labrović de yorch va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, Jordi Pelegrí de yorch va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Passats 20 minuts de joc, en Rafael Labrović de yorch va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Lenard Frings, de yorch, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Sipi Holmstén el va substituir.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77, Valerio Sarracino de yorch es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Antonio Escrivà anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 3 per a yorch.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Ingvar Diekmann va clavar el 5 - 4 per a yorch amb una precisió mil·limètrica.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Philippe Thomas de yorch anava molt fort i col·locat però Sérgio Castro no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 4.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de yorch, Remicio Sobarzo, col·locà la pilota just a les mans d'en Sérgio Castro. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): En Rafael Labrović anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 4 per a yorch.

Soto Rey F.C

Goles Goles

  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Cai Jien Ming rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Nis Valentin, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Nis Valentin que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Soto.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Driek Kalff va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Cai Jien Ming de Soto va fallar un penal al minut 39. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Nis Valentin va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 67, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Soto Cai Jien Ming no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Ruud Steendelaar es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Soto, Witold Zawiła, col·locà la pilota just a les mans d'en Ruud Steendelaar. El marcador: 5 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Soto, Rodrigo Morado, col·locà la pilota just a les mans d'en Ruud Steendelaar. El marcador: 5 - 4.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Soto Sérgio Castro va intentar enganyar Ruud Steendelaar amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 4.
  • 059 Minuto 135 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Mei Weitong de Soto anava molt fort i col·locat però Ruud Steendelaar no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 6 - 4.