Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

barcelona club de futbool (1333049) - sahara f.c (489118) » 202232959: T25/R2

Copa 202232959 Información oficial sobre el partido 202232959 en Hattrick

15.10.2008 12:15:00
Copa: Temporada 25 / Ronda 2

C.B.ElPalo Alineación oficial del equipo 'C.B.ElPalo' en el partido 0 - 4 Benis Alineación oficial del equipo 'Benis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.B.ElPalo Alineación oficial del equipo 'C.B.ElPalo' en el partido 0 - 4 Benis Alineación oficial del equipo 'Benis' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.B.ElPalo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): C.B.ElPalo van sortir al contraatac al minut 74, però Yonathan van Splunter va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Uwe Philipp Ranftel va disposar d'una bona oportunitat al minut 75, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 78 (Tirita (médico)): Miguel Calderón es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 67 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Abdullah Ragadi va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Benis

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Fèlix Merlo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Benis.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Jesús Cebrián des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 42 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Fèlix Merlo de Benis va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 42.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Benis va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Fèlix Merlo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 23 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rafael Toledo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Xavi Juez després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Raviv Klinger va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Fèlix Merlo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): José Idoyeta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 79 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Benis va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Cebrián de Benis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.