Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Llorençà (1598360) - chilegua (1421448) » 193721626: T25/J9/X

Liga 193721626 Información oficial sobre el partido 193721626 en Hattrick

06.12.2008 14:25:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / X.3974 (182541)

Athletico Catalunya Alineación oficial del equipo 'Athletico Catalunya' en el partido 3 - 1 real club moises Alineación oficial del equipo 'real club moises' en el partido
0 - 1 Carlos Eizaga (27')
Quique de los Ojos (37') 1 - 1
Quique de los Ojos (87') 2 - 1
Echedey Collados (89') 3 - 1
Athletico Catalunya Alineación oficial del equipo 'Athletico Catalunya' en el partido 3 - 1 real club moises Alineación oficial del equipo 'real club moises' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletico Catalunya Alineación oficial del equipo 'Athletico Catalunya' en el partido 3 - 1 real club moises Alineación oficial del equipo 'real club moises' en el partido
Tiene un resultado normal 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletico Catalunya

Goles Goles

  • 110 Minuto 37 (Gol de falta): L'empat per part de Athletico va arribar al minut 37 quan Quique de los Ojos va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Quique de los Ojos va donar a Athletico un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Echedey Collados va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 2 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Athletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Adrián Rocha, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Walther Higuita va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Athletico per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Echedey Collados va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Walther Higuita, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Hasim Abbas una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 88, però una magnífica aturada de Jesús Ferro va mantenir l'equip visitant dins del partit.

real club moises

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Humbert Aragonès va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 27 de joc. Carlos Eizaga es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de moises va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Carlos Cabarrús va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Delage es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.