Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caballeros del Cisne Plateado (1461285) - FEPE Getafe III (774864) » 193699609: T25/J6/X

Liga 193699609 Información oficial sobre el partido 193699609 en Hattrick

15.11.2008 14:25:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / X.3581 (182148)

Uchiha CF Alineación oficial del equipo 'Uchiha CF' en el partido 3 - 6 Republica Entrevias Alineación oficial del equipo 'Republica Entrevias' en el partido
Christian Parra (21') 1 - 0
1 - 1 Oscar Xixona (38')
Abraham Perrig (43') 2 - 1
2 - 2 Diego Pérez Marín (44')
2 - 3 Sante Arvanitis (52')
Abraham Perrig (62') 3 - 3
3 - 4 Sante Arvanitis (71')
3 - 5 Oscar Xixona (77')
3 - 6 Diego Pérez Marín (83')
Uchiha CF Alineación oficial del equipo 'Uchiha CF' en el partido 3 - 6 Republica Entrevias Alineación oficial del equipo 'Republica Entrevias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Uchiha CF Alineación oficial del equipo 'Uchiha CF' en el partido 2 - 1 Republica Entrevias Alineación oficial del equipo 'Republica Entrevias' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,7 % 29,9 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Uchiha CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 21 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Christian Parra de Uchiha va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Uchiha prenia la batuta de l'encontre al minut 43, quan en Abraham Perrig va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Uchiha una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Abraham Perrig, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): En Abraham Perrig va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Jos Hakker no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eddie Åhnling de Uchiha la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jos Hakker.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): El jugador de Uchiha Javier Segura Puertas va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Daniel Abreu va entrar en el seu lloc.

Republica Entrevias

Goles Goles

  • 107 Minuto 38 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Oscar Xixona semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a Republica. Qui ho havia de dir! 1 - 1.
  • 163 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 44 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Diego Pérez Marín.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sante Arvanitis va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 119 Minuto 71 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Saturio Villaseca sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Sante Arvanitis que, efectivament, va fer pujar el 3 - 4!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Uchiha. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Oscar Xixona la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Republica es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 5 arribava al minut 77.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, Republica va augmentar el seu avantatge a 3 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Diego Pérez Marín, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 45 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Saturio Villaseca que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sante Arvanitis de Republica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oscar Xixona de Republica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Alejandro Tuta de Republica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Xedeón Atade no era cap impediment.