Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RC Recre@tivo de Huelv@ (1417282) - La Resi FC (120179) » 193699044: T25/J5/X

Liga 193699044 Información oficial sobre el partido 193699044 en Hattrick

08.11.2008 14:25:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / X.3571 (182138)

C.D.Callealtera Alineación oficial del equipo 'C.D.Callealtera' en el partido 0 - 4 Colegio Hogar Alineación oficial del equipo 'Colegio Hogar' en el partido
0 - 1 Maurizio Bognetti (41')
0 - 2 Raúl Lorena (52')
0 - 3 Yuri Bausola (67')
0 - 4 Raúl Lorena (74')
C.D.Callealtera Alineación oficial del equipo 'C.D.Callealtera' en el partido 0 - 4 Colegio Hogar Alineación oficial del equipo 'Colegio Hogar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D.Callealtera Alineación oficial del equipo 'C.D.Callealtera' en el partido 1 - 2 Colegio Hogar Alineación oficial del equipo 'Colegio Hogar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Callealtera

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sadurní Bentanachs no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Orlando Boronat estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Rolando Borde va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Llorente de Calle la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Llorente es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): Tommy Hauge no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gregorio Solana va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

Colegio Hogar

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb 41 minuts jugats, Maurizio Bognetti de Colegio va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 180 Minuto 52 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Raúl Lorena de Colegio va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 52.
  • 185 Minuto 67 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yuri Bausola, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 74 (Gol de penalti): Colegio va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Raúl Lorena va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Primo Casasana, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Yuri Bausola no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 68 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Raúl Lorena, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.