Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comeragh Rd Team (487610) - que es la que caballo (1436849) » 193699026: T25/J1/X

Liga 193699026 Información oficial sobre el partido 193699026 en Hattrick

11.10.2008 14:25:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / X.3571 (182138)

Comeragh Rd Team Alineación oficial del equipo 'Comeragh Rd Team' en el partido 1 - 1 que es la que caballo Alineación oficial del equipo 'que es la que caballo' en el partido
Stanis?aw Choczaj (27') 1 - 0
1 - 1 Bruno Pérez (31')
Comeragh Rd Team Alineación oficial del equipo 'Comeragh Rd Team' en el partido 1 - 1 que es la que caballo Alineación oficial del equipo 'que es la que caballo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comeragh Rd Team Alineación oficial del equipo 'Comeragh Rd Team' en el partido 2 - 0 que es la que caballo Alineación oficial del equipo 'que es la que caballo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comeragh Rd Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Comeragh va ser Stanisław Choczaj.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ginés Zúñiga Mendoza! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Guillem Queraltó va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Comeragh va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Luis Campezo en un 1 contra 1 amb el porter Diego Giménez Díaz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

que es la que caballo

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Bruno Pérez va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 3 (Ocasión de contra por el centro): En Bruno Pérez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del caballo sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cándido Santorio, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Müller de caballo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones