Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Scofield`s team (1578919) - Ese perro perdiguero (1438181) » 193698723: T25/J9/X

Liga 193698723 Información oficial sobre el partido 193698723 en Hattrick

06.12.2008 14:25:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / X.3565 (182132)

Scofield`s team Alineación oficial del equipo 'Scofield`s team' en el partido 3 - 2 Kuti-Maria Alineación oficial del equipo 'Kuti-Maria' en el partido
0 - 1 Giuseppe Setti (41')
Manuel Monje Cruz (43') 1 - 1
1 - 2 Billy Roncato (44')
Stanislas Lemarie (56') 2 - 2
Saltuk Bu?ra Edip (63') 3 - 2
Scofield`s team Alineación oficial del equipo 'Scofield`s team' en el partido 3 - 2 Kuti-Maria Alineación oficial del equipo 'Kuti-Maria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Scofield`s team Alineación oficial del equipo 'Scofield`s team' en el partido 2 - 1 Kuti-Maria Alineación oficial del equipo 'Kuti-Maria' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,0 % 13,5 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Scofield`s team

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del Scofield`s amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Manuel Monje Cruz en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 56 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Stanislas Lemarie va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Scofield`s empatava el partit, 2 a 2, al minut 56.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Scofield`s van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Saltuk Buğra Edip va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Scofield`s enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Filipe Rickert de Scofield`s amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Reuf Bekrić de Scofield`s va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Rudolphe Gestin va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Scofield`s es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Kuti-Maria

Goles Goles

  • 172 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Kuti-Maria prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Giuseppe Setti.
  • 172 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Kuti-Maria va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 44. Billy Roncato va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Kuti-Maria va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Rubén Alberca va quedar-se sol davant el porter Lloyd Sousa, però aquest va poder aturar el xut.
  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gavin Willoughby va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Giuseppe Setti, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Es duien 31 minuts de partit jugats quan Sepp Wochl va estar a punt de posar per davant a Kuti-Maria amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lloyd Sousa va impedir un gol cantat.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): Joni Lybeck quasi marca en una jugada assajada de córner que Rubén Alberca havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giuseppe Setti de Kuti-Maria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Giuseppe Setti de Kuti-Maria per doble groga al minut 72.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): Wim Pierre no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Bastian Dinhof.
  • 090 Minuto 45 (Tirita): Al minut 45 de partit, el jugador Gavin Willoughby de Kuti-Maria es va lesionar lleugerament però va poder continuar.