Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lypsae (1580458) - Mozos de Cea F.C. (1434023) » 193683786: T25/J13/X

Liga 193683786 Información oficial sobre el partido 193683786 en Hattrick

03.01.2009 14:25:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / X.3298 (181865)

Carancho FC Alineación oficial del equipo 'Carancho FC' en el partido 4 - 2 bonborronbón Alineación oficial del equipo 'bonborronbón' en el partido
Paulo Carvalho (26') 1 - 0
1 - 1 Digno Dafonte (30')
Sergi Tristany (75') 2 - 1
Sergi Tristany (84') 3 - 1
Paulo Carvalho (86') 4 - 1
4 - 2 Mirosh Kulla (87')
Carancho FC Alineación oficial del equipo 'Carancho FC' en el partido 4 - 2 bonborronbón Alineación oficial del equipo 'bonborronbón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Carancho FC Alineación oficial del equipo 'Carancho FC' en el partido 2 - 0 bonborronbón Alineación oficial del equipo 'bonborronbón' en el partido
Tiene suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carancho FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 26 (Gol de penalti): Corria el minut 26, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Carancho s'avançava en el marcador després que en Paulo Carvalho xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergi Tristany, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Sergi Tristany, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Carancho va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Paulo Carvalho. 4 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Emili Baixauli va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Carancho se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Miguel Zulueta va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Tristão Friães va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Carancho va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Federico García de Blas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tristão Friães.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Emili Baixauli de Carancho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Federico García de Blas va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.
  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Jean Ribeiro maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.

bonborronbón

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mirosh Kulla sempre és una garantia. Al minut 30, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Digno Dafonte marcar el 1 - 1 per al bonborronbón.
  • 141 Minuto 87 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de bonborronbón van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 2 mitjançant en Mirosh Kulla.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Félix García de Llanilla haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a bonborronbón al minut 68.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Klaus-Ludwig Autzum se sentia fresc com una rosa.