Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

caca fc (435908) - los machacadores92 (120816) » 193669877: T25/J7/X

Liga 193669877 Información oficial sobre el partido 193669877 en Hattrick

22.11.2008 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / X.3050 (171377)

Los Imparables F.C Alineación oficial del equipo 'Los Imparables F.C' en el partido 5 - 0 Goyu riu Alineación oficial del equipo 'Goyu riu' en el partido
Luis Javier Aitanu (10') 1 - 0
Luis Javier Aitanu (35') 2 - 0
Chema Navarra (61') 3 - 0
Luis Javier Aitanu (62') 4 - 0
Cuono Tinuper (83') 5 - 0
Los Imparables F.C Alineación oficial del equipo 'Los Imparables F.C' en el partido 5 - 0 Goyu riu Alineación oficial del equipo 'Goyu riu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Imparables F.C Alineación oficial del equipo 'Los Imparables F.C' en el partido 7 - 0 Goyu riu Alineación oficial del equipo 'Goyu riu' en el partido
Tiene mala suerte 6.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Imparables F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luis Javier Aitanu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Imparables se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 10.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En Luis Javier Aitanu va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luis Javier Aitanu va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Imparables va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Cuono Tinuper des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Imparables per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Luis Javier Aitanu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Lorenzo Cammarota de Imparables gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Fabio Pizzagalli gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rui Forte va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Chema Navarra una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Rui Forte va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Luis Javier Aitanu de Imparables va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Enrico Stefani de Imparables va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Goyu riu

Goles Goles

  • 109 Minuto 61 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 61 minuts Sadam Šanjević es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Chema Navarra que d'un gran xut va marcar per a Imparables el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 5 (Ocasión de contra por el centro): En Àlex Ramelat va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Radosław Malinowski va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Camilo Lanhoso de Goyu va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.