Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Willy Team (489079) - Godella Balompié (440406) » 193666640: T25/J10/X

Liga 193666640 Información oficial sobre el partido 193666640 en Hattrick

13.12.2008 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / X.2992 (171319)

Gossa Sorda Alineación oficial del equipo 'Gossa Sorda' en el partido 2 - 1 JUGONES F.C Alineación oficial del equipo 'JUGONES F.C' en el partido
0 - 1 Ismael Ortiz Moreno (2')
Ivan Mulleras (67') 1 - 1
Aniceto do Coruto (85') 2 - 1
Gossa Sorda Alineación oficial del equipo 'Gossa Sorda' en el partido 2 - 1 JUGONES F.C Alineación oficial del equipo 'JUGONES F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gossa Sorda Alineación oficial del equipo 'Gossa Sorda' en el partido 2 - 1 JUGONES F.C Alineación oficial del equipo 'JUGONES F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,9 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gossa Sorda

Goles Goles

  • 112 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Gossasorda s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ivan Mulleras que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 67 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Gossasorda va ser Aniceto do Coruto.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Després de 16 minuts, Eustasio Ganogald va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 31 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bernardino Zafra-Vázquez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eustasio Ganogald va estar a punt d'avançar els locals al minut 81 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Medina Figueroa de Gossasorda va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 29, Zenón Acevedo de Gossasorda va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Al minut 84, Ivan Mulleras de Gossasorda va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Udalatx Izagirre. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

JUGONES F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Ismael Ortiz Moreno va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): En Carlos Valderrama va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.