Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.F.C.DAV (1372210) - Cespedosa De Tormes (1371140) » 193657838: T25/J8/X

Liga 193657838 Información oficial sobre el partido 193657838 en Hattrick

29.11.2008 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / X.2835 (171162)

mecko_bcn Alineación oficial del equipo 'mecko_bcn' en el partido 2 - 4 caboalles de abajo city Alineación oficial del equipo 'caboalles de abajo city' en el partido
Ovidio Corta (38') 1 - 0
1 - 1 Martín Muruetagoyena (41')
1 - 2 Veli-Matti Viskari (43')
Reinhart Peyritsch (67') 2 - 2
2 - 3 Eleuterio Vitores (82')
2 - 4 Martín Muruetagoyena (88')
mecko_bcn Alineación oficial del equipo 'mecko_bcn' en el partido 2 - 4 caboalles de abajo city Alineación oficial del equipo 'caboalles de abajo city' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
mecko_bcn Alineación oficial del equipo 'mecko_bcn' en el partido 8 - 1 caboalles de abajo city Alineación oficial del equipo 'caboalles de abajo city' en el partido
Está más tieso que su rival 7.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un mega EJEA (9)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mecko_bcn

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els seguidors del mecko_bcn contenien la respiració mentre en Ovidio Corta s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors del mecko_bcn amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 67, deixant Reinhart Peyritsch en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): mecko_bcn va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Yair Va'aknin ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joram Lokhoff de mecko_bcn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yair Va'aknin.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ovidio Corta de mecko_bcn va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Jesús Nájera ocupà el lloc d'en Francisco Javier Unzaga al 89 minuts, dos minuts després que el jugador de mecko_bcn quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

caboalles de abajo city

Goles Goles

  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 41, Veli-Matti Viskari va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Martín Muruetagoyena que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a caboalles prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Veli-Matti Viskari.
  • 173 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Eleuterio Vitores que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, caboalles va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Martín Muruetagoyena, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): caboalles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 31, quan Pere Sánchez va quedar-se sol davant el porter Renato Terra, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Després de 87 minuts, Martín Muruetagoyena va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Renato Terra va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Era el minut 14 quan després d'una dura entrada, el jugador Ramón Iñiguez Lafuente de caboalles s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 33 (Lesión): caboalles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pedro Tomás Galtero no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Nicolau Maña al camp.
  • 095 Minuto 45 (Lesión): caboalles es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Veli-Matti Viskari no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eleuterio Vitores al camp.