Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FCP Perlas (1432453) - Artikunos F.C. (1600570) » 193633666: T25/J13/X

Liga 193633666 Información oficial sobre el partido 193633666 en Hattrick

03.01.2009 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / X.2403 (170730)

sporting de quintes Alineación oficial del equipo 'sporting de quintes' en el partido 2 - 0 Artikunos F.C. Alineación oficial del equipo 'Artikunos F.C.' en el partido
Indalecio Ervello (34') 1 - 0
Abilio Ousinde (61') 2 - 0
sporting de quintes Alineación oficial del equipo 'sporting de quintes' en el partido 2 - 0 Artikunos F.C. Alineación oficial del equipo 'Artikunos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
sporting de quintes Alineación oficial del equipo 'sporting de quintes' en el partido 3 - 1 Artikunos F.C. Alineación oficial del equipo 'Artikunos F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,7 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sporting de quintes

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Indalecio Ervello va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, sporting, al minut 34. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61, sporting va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Abilio Ousinde, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jongilizwe Mosheua de sporting es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Rufino Mendiola va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Richard Gipson no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Artikunos F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Artikunos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Wellington Azevedo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Roberto Fanciulli quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Artikunos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Roberto Fanciulli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Joris Montaut ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Dean Engler ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Dean Engler de Artikunos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Fanciulli.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Wellington Azevedo de Artikunos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Robin Fabian Dalwigk de Artikunos va abandonar el terreny de joc després de 81 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Giuseppe Sigalotti va entrar en el seu lloc.