Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaResistanZ (1433846) - U.e. Espirall (118163) » 193623606: T25/J4/X

Liga 193623606 Información oficial sobre el partido 193623606 en Hattrick

01.11.2008 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 4 / X.2224 (170551)

LaResistanZ Alineación oficial del equipo 'LaResistanZ' en el partido 4 - 1 Soccer 08 Alineación oficial del equipo 'Soccer 08' en el partido
Jonas Berger (7') 1 - 0
Jonas Berger (40') 2 - 0
Yefet Twily (88') 3 - 0
3 - 1 Fábio Lameiro (90')
Simeón Martínez López (90') 4 - 1
LaResistanZ Alineación oficial del equipo 'LaResistanZ' en el partido 4 - 1 Soccer 08 Alineación oficial del equipo 'Soccer 08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
LaResistanZ Alineación oficial del equipo 'LaResistanZ' en el partido 9 - 0 Soccer 08 Alineación oficial del equipo 'Soccer 08' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaResistanZ

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): LaResistanZ, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Jonas Berger per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LaResistanZ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jonas Berger va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de LaResistanZ pel centre va donar un gran resultat: el gol de Yefet Twily va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Simeón Martínez López va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): El LaResistanZ ho intentava per la dreta per mitjà de Primo Maiquez, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 34 quan Leonardo de Azário de LaResistanZ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Guus Veramme no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Leonardo de Azário estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LaResistanZ van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Simeón Martínez López, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Francisco Rivero de LaResistanZ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 2 (Evento clima: sol, OK técnico): En Yefet Twily va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Soccer 08

Goles Goles

  • 154 Minuto 90 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Fábio Lameiro. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Soccer van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Ahmet Karaoğlu va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ahmet Karaoğlu de Soccer va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Guus Veramme de Soccer es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): Després de 90 minuts jugats, Julián Asensio es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Nils Coort.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Fábio Lameiro que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.