Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Leiola FT (1418696) - Sin Prisioneros (1599681) » 193621190: T25/J2/X

Liga 193621190 Información oficial sobre el partido 193621190 en Hattrick

18.10.2008 14:20:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / X.2181 (170508)

jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido 4 - 1 Sin Prisioneros Alineación oficial del equipo 'Sin Prisioneros' en el partido
Flávio Ávila (10') 1 - 0
Bahti Nuhbe (11') 2 - 0
Rómulo Alicante (51') 3 - 0
3 - 1 Per Larsson (66')
Pierpaolo Guerinoni (76') 4 - 1
jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido 4 - 1 Sin Prisioneros Alineación oficial del equipo 'Sin Prisioneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido 0 - 2 Sin Prisioneros Alineación oficial del equipo 'Sin Prisioneros' en el partido
Tiene mucha potra 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jujunior

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): Flávio Ávila va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, jujunior, al minut 10. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 107 Minuto 11 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Bahti Nuhbe semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a jujunior. Qui ho havia de dir! 2 - 0.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Prisioneros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Rómulo Alicante la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del jujunior es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 51.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Pierpaolo Guerinoni va augmentar l'avantatge de jujunior a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 34 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pierpaolo Guerinoni, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Bahti Nuhbe de jujunior va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lenny Platzer de jujunior es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Bahti Nuhbe, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Sin Prisioneros

Goles Goles

  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Prisioneros van mostrar una bona compenetració quan al minut 66 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Per Larsson va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joachim Buan no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pauliño Brandeiro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 253 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): José Zuya quasi redueix la diferència al marcador al minut 15, però una gran estirada d'en Wolf Dietrich Gädicke va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Herman Fogeltorp la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Prisioneros havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Prisioneros van seguir progressant per la banda dreta. Pauliño Brandeiro va tenir la seva oportunitat al minut 33, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Wolf Dietrich Gädicke va fer una estirada espectacular al minut 68, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Toni Sala.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 67 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Salvador Recasens va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.