Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

almuñecar (1580365) - Los Putitos (487889) » 193613666: T25/J11/X

Liga 193613666 Información oficial sobre el partido 193613666 en Hattrick

20.12.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / X.2046 (167301)

Flegras AFC Alineación oficial del equipo 'Flegras AFC' en el partido 6 - 0 Airsoft Elche Alineación oficial del equipo 'Airsoft Elche' en el partido
Fernando Callejo (15') 1 - 0
Roberto Eliese Cuesta (19') 2 - 0
Noel Ramón y Cajal (21') 3 - 0
Arnaud Geelen (63') 4 - 0
Luis Vega Gallego (81') 5 - 0
Uriel Moscoso (88') 6 - 0
Flegras AFC Alineación oficial del equipo 'Flegras AFC' en el partido 6 - 0 Airsoft Elche Alineación oficial del equipo 'Airsoft Elche' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Flegras AFC Alineación oficial del equipo 'Flegras AFC' en el partido 9 - 0 Airsoft Elche Alineación oficial del equipo 'Airsoft Elche' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flegras AFC

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Fernando Callejo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Flegras.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Amb 19 minuts jugats, en Roberto Eliese Cuesta va augmentar l'avantatge de Flegras a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Flegras va aconseguir el 3 - 0 quan Noel Ramón y Cajal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Flegras va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Arnaud Geelen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Luis Vega Gallego va incrementar l'avantatge de Flegras amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): En Uriel Moscoso va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Flegras van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Roberto Eliese Cuesta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AE. La jugada d'estratègia del Flegras per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Noel Ramón y Cajal va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Passaven 52 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Roberto Eliese Cuesta va rematar alt.
  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Noel Ramón y Cajal va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Antoni Casalón aquest no va estar a l'altura.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Fernando Alcocer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Vega Gallego de Flegras es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Roberto Eliese Cuesta va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Airsoft Elche

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Seran Pacior de AE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eulogio Díaz de Lavandero de AE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.