Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

deehhposh (992624) - Hiroshima&Nagasaki Club Reactiu (1588945) » 193609524: T25/J12/X

Liga 193609524 Información oficial sobre el partido 193609524 en Hattrick

27.12.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 12 / X.1972 (167227)

olimpic mora d'ebre Alineación oficial del equipo 'olimpic mora d'ebre' en el partido 5 - 0 Corred Desgraciaos Alineación oficial del equipo 'Corred Desgraciaos' en el partido
Fabrizio Ornaghi (42') 1 - 0
Rui Evangelista (53') 2 - 0
Vicenç Casselle (72') 3 - 0
Demetrio Perra (82') 4 - 0
Fabrizio Ornaghi (83') 5 - 0
olimpic mora d'ebre Alineación oficial del equipo 'olimpic mora d'ebre' en el partido 5 - 0 Corred Desgraciaos Alineación oficial del equipo 'Corred Desgraciaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
olimpic mora d'ebre Alineación oficial del equipo 'olimpic mora d'ebre' en el partido 10 - 0 Corred Desgraciaos Alineación oficial del equipo 'Corred Desgraciaos' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olimpic mora d'ebre

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): olimpic va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 42 Fabrizio Ornaghi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de olimpic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rui Evangelista progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Petteri Jämsén arribés a peus de Vicenç Casselle, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a olimpic el 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): En Demetrio Perra de olimpic va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fabrizio Ornaghi, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a olimpic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Demetrio Perra va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 75 (Ocasión de falta): Petteri Jämsén va sorprendre Juan Antonio Tebas amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rui Evangelista de olimpic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Petteri Jämsén va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de olimpic estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Era el minut 85 quan després d'una dura entrada, el jugador José Águas de olimpic s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Corred Desgraciaos

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 3 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jesús Gómez no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Casáus estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 274 Minuto 38 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 38 la va desaprofitar Arnaut Olibarri de Desgraciaos, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Desgraciaos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Mario Barxa no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge Casáus de Desgraciaos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Arnau Calvera va sortir coix del terreny de joc, substituït per Cesc Olivé. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.