Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.Lasaliana (1435762) - CastellTona (1435577) » 193580436: T25/J6/X

Liga 193580436 Información oficial sobre el partido 193580436 en Hattrick

15.11.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 6 / X.1453 (166708)

R.Lasaliana Alineación oficial del equipo 'R.Lasaliana' en el partido 2 - 2 Brutus fun Alineación oficial del equipo 'Brutus fun' en el partido
Derya Feriha (5') 1 - 0
1 - 1 Adrián Caulers (31')
Albert Daviu (39') 2 - 1
2 - 2 Adrián Caulers (76')
R.Lasaliana Alineación oficial del equipo 'R.Lasaliana' en el partido 2 - 2 Brutus fun Alineación oficial del equipo 'Brutus fun' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.Lasaliana Alineación oficial del equipo 'R.Lasaliana' en el partido 4 - 1 Brutus fun Alineación oficial del equipo 'Brutus fun' en el partido
Tiene mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.Lasaliana

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): R.Lasaliana prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en Derya Feriha va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del R.Lasaliana contenien la respiració mentre en Albert Daviu s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 7 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Guaire Segimón, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Peter-Jan Baltink va intentar anar-se'n per velocitat al minut 84 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Derya Feriha arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Guaire Segimón de R.Lasaliana va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabi Vãtafu de R.Lasaliana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Dušan Jojić de R.Lasaliana va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 73 (Lesión): R.Lasaliana es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Baykal Yakalı no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gabi Vãtafu al camp.

Brutus fun

Goles Goles

  • 160 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 del partit, Adrián Caulers va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Adrián Caulers marqués l'empat. Al minut 76 el marcador mostrava un empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 10, en un 1 contra 1 amb el porter, però Giovani Aguiar va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Massimo Triani des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Brutus va estar a punt d'empatar al 56 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Massimo Triani que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 236 Minuto 57 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Anzelm Dwornikowski es va comportar com un juvenil al minut 57 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Eloy Zubiría quasi aconsegueix empatar per Brutus al minut 67, però Giovani Aguiar va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Narciso Abadexo de Brutus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 34 (Tirita (médico)): Antonio Emaldi es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.