Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Barçelona (124106) - Simberchus (1370059) » 193579573: T25/J1/X

Liga 193579573 Información oficial sobre el partido 193579573 en Hattrick

11.10.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 1 / X.1438 (166693)

T.ksk futbol club Alineación oficial del equipo 'T.ksk futbol club' en el partido 1 - 3 Tropezon CF Alineación oficial del equipo 'Tropezon CF' en el partido
Hugo Castroncelos (28') 1 - 0
1 - 1 Marc Recasens (38')
1 - 2 Pablo Izarduy (69')
1 - 3 Pablo Izarduy (74')
T.ksk futbol club Alineación oficial del equipo 'T.ksk futbol club' en el partido 1 - 3 Tropezon CF Alineación oficial del equipo 'Tropezon CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
T.ksk futbol club Alineación oficial del equipo 'T.ksk futbol club' en el partido 0 - 3 Tropezon CF Alineación oficial del equipo 'Tropezon CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

T.ksk futbol club

Goles Goles

  • 142 Minuto 28 (Gol de contra por la izquierda): En Hugo Castroncelos va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en David Peñafiel de futbol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Israel Ferrol de futbol es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Sergio Ternera ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Tropezon CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 38 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Marc Recasens marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 173 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al minut 69 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Pablo Izarduy que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Pablo Izarduy des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 27, quan en Fernando Valero va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Oscar Martínez sol davant la porteria al minut 29, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 37, en un 1 contra 1 amb el porter, però Enrique Vallabriga va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Marc Recasens des de l'esquerra.
  • 271 Minuto 54 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marc Recasens ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Kristo Kaasma de Tropezon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Valero de Tropezon va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74 de partit, Fernando Valero de Tropezon va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Tropezon es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Camilo Seabra no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Breixo Rocha al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 67 (Evento clima: sol, OK técnico): En Kristo Kaasma va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.