Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las paz (1588998) - belgarath`s team (1366057) » 193578396: T25/J14/X

Liga 193578396 Información oficial sobre el partido 193578396 en Hattrick

10.01.2009 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / X.1416 (166671)

Antares-Cartagena Alineación oficial del equipo 'Antares-Cartagena' en el partido 0 - 0 Los Angeles Caballas Alineación oficial del equipo 'Los Angeles Caballas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Antares-Cartagena Alineación oficial del equipo 'Antares-Cartagena' en el partido 2 - 0 Los Angeles Caballas Alineación oficial del equipo 'Los Angeles Caballas' en el partido
Tiene mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Antares-Cartagena

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Antares-Cartagena per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abel Casasola, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Antares-Cartagena va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gerard Márquez en un 1 contra 1 amb el porter Pedro Soares, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Daniel Ventosa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Paulí Asins estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 222 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Joan Miquel Martí va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Raul Furão va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Antares-Cartagena.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Antares-Cartagena va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 64 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raul Furão ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Felipe Mato Cano! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Felipe Ferrández.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raul Furão de Antares-Cartagena va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felipe Ferrández de Antares-Cartagena va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paulí Asins es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Patricio Valmaseda de Antares-Cartagena va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Iván Verga va entrar en el seu lloc.

Los Angeles Caballas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Caballas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alberto Elcareta va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Caballas van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Miguel Vicente Español des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Tolosa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 17 (Lesión): Caballas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que José Toro Díaz no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alberto Tolosa al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Miguel Vicente Español, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.