Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BELENENSE (773500) - belgarath`s team (1366057) » 193578378: T25/J10/X

Liga 193578378 Información oficial sobre el partido 193578378 en Hattrick

13.12.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / X.1416 (166671)

nirvana Alineación oficial del equipo 'nirvana' en el partido 1 - 1 Los Angeles Caballas Alineación oficial del equipo 'Los Angeles Caballas' en el partido
0 - 1 Víctor Monzón Benito (13')
Ulises Narvaez Campos (15') 1 - 1
nirvana Alineación oficial del equipo 'nirvana' en el partido 1 - 1 Los Angeles Caballas Alineación oficial del equipo 'Los Angeles Caballas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nirvana Alineación oficial del equipo 'nirvana' en el partido 0 - 1 Los Angeles Caballas Alineación oficial del equipo 'Los Angeles Caballas' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nirvana

Goles Goles

  • 111 Minuto 15 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ulises Narvaez Campos va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. nirvana empatava el partit, 1 a 1, al minut 15.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ulises Narvaez Campos de nirvana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Vallino de nirvana es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jairo Burgo Díaz de nirvana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Aitami Hoz de nirvana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Angeles Caballas

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): Rafa Pérez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Caballas, Víctor Monzón Benito, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Es duien 24 minuts de partit jugats quan Gerard Casabella va estar a punt de posar per davant a Caballas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ignacio Gorozica va impedir un gol cantat.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de José Toro Díaz va ser clau en la jugada d'atac de Caballas al minut 62, quan ell mateix va fer una passada brutal a Etién Cotobade, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Caballas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ignacio Gorozica va desviar el xut final de Carlos Alberto Granda després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Caballas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Alberto Granda, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): El jugador de Caballas Alberto Elcareta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alberto Tolosa va entrar en el seu lloc.