Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

lobo del desierto cf (440433) - Knights C.F (800238) » 193567071: T25/J11/X

Liga 193567071 Información oficial sobre el partido 193567071 en Hattrick

20.12.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 11 / X.1214 (166469)

Hispalis CF Alineación oficial del equipo 'Hispalis CF' en el partido 1 - 1 Athletik Betiko f.c. Alineación oficial del equipo 'Athletik Betiko f.c.' en el partido
0 - 1 Juan Lapeña Gómez (23')
David Raventos (33') 1 - 1
Hispalis CF Alineación oficial del equipo 'Hispalis CF' en el partido 1 - 1 Athletik Betiko f.c. Alineación oficial del equipo 'Athletik Betiko f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hispalis CF Alineación oficial del equipo 'Hispalis CF' en el partido 1 - 2 Athletik Betiko f.c. Alineación oficial del equipo 'Athletik Betiko f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,6 % 0,7 % 88,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hispalis CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Hispalis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en David Raventos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Rafael Galardi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Hispalis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Àngel Viladesau de Hispalis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Athletik Betiko f.c.

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Juan Lapeña Gómez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Athletik i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Tomás Mila de Athletik va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ramón Viegas es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Athletik va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Onofre Folch va desviar el xut final de Ángel Figueroa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 42 (Tirita (médico)): David Andicoberry es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 090 Minuto 64 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 64 de partit, quan un jugador de Athletik, en Cristovo Chantada, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.