Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Club Futbol (313896) - Tosantos FC (1578041) » 193561575: T25/J10/X

Liga 193561575 Información oficial sobre el partido 193561575 en Hattrick

13.12.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / X.1116 (166371)

Real Madrid Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club Futbol' en el partido 1 - 3 Cruceiro F.C. Alineación oficial del equipo 'Cruceiro F.C.' en el partido
0 - 1 Arcangelo Baroni (8')
0 - 2 Juan Esteban Meléndez (26')
0 - 3 Juan Esteban Meléndez (64')
Enric Dechent (77') 1 - 3
Real Madrid Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club Futbol' en el partido 1 - 3 Cruceiro F.C. Alineación oficial del equipo 'Cruceiro F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Madrid Club Futbol Alineación oficial del equipo 'Real Madrid Club Futbol' en el partido 3 - 0 Cruceiro F.C. Alineación oficial del equipo 'Cruceiro F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Madrid Club Futbol

Goles Goles

  • 109 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 26 minuts David Soler es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Juan Esteban Meléndez que d'un gran xut va marcar per a Cruceiro el 0 - 2.
  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Enric Dechent trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Madrid Gonzalo Vázquez quasi va assolir l'empat al minut 13 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Ildefonso Ave no oblidarà el que li va passar durant el minut 32. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Madrid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Laureano Martos Blázquez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan Rasmus Stærmose des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Laureano Martos Blázquez no s'ho podia creure.
  • 200 Minuto 81 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 81 amb una falta ben llançada per en Ildefonso Ave, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ildefonso Ave de Madrid es va guanyar la targeta groga merescudament.

Cruceiro F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Arcangelo Baroni que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cruceiro.
  • 138 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Francesc Blancafort arribés a peus de Juan Esteban Meléndez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cruceiro el 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Esteban Meléndez de Cruceiro es va emportar una amonestació al minut 60 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Mikael Hallahuhta ocupà el lloc d'en Giuseppe Dal Prà al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de Cruceiro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.