Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Juvencia de Trubia (1586437) - St.Casablanca (994539) » 193557318: T25/J9/X

Liga 193557318 Información oficial sobre el partido 193557318 en Hattrick

06.12.2008 14:15:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 9 / X.1040 (166295)

Real Juvencia de Trubia Alineación oficial del equipo 'Real Juvencia de Trubia' en el partido 1 - 6 los cracks de Aldea Alineación oficial del equipo 'los cracks de Aldea' en el partido
0 - 1 S?dzis?aw Ko?tun (6')
0 - 2 Vítor Guerreiro (10')
0 - 3 Anders Hammaren (11')
Juan Villaseca (57') 1 - 3
1 - 4 Adrian Andersen (60')
1 - 5 Adrian Andersen (74')
1 - 6 Aleu Gómez (79')
Real Juvencia de Trubia Alineación oficial del equipo 'Real Juvencia de Trubia' en el partido 1 - 6 los cracks de Aldea Alineación oficial del equipo 'los cracks de Aldea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Real Juvencia de Trubia Alineación oficial del equipo 'Real Juvencia de Trubia' en el partido 2 - 5 los cracks de Aldea Alineación oficial del equipo 'los cracks de Aldea' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Juvencia de Trubia

Goles Goles

  • 186 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 3 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Juvencia. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Juan Villaseca va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fábio Faria, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Juvencia va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Toke Løvendahl Johansen va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Maximilian Schuster va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Era el minut 71 quan després d'una dura entrada, el jugador Fábio Faria de Juvencia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

los cracks de Aldea

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sędzisław Kołtun va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 10 de partit va donar a cracks l'avantatge per 0 - 2. Vítor Guerreiro en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Anders Hammaren va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Adrian Andersen va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Vítor Guerreiro estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Adrian Andersen va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 5 al minut 74.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Passaven 79 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Aleu Gómez va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Xordan Desteriz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Aleu Gómez es va quedar sol davant del porter, al minut 56. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ove Väkevä de cracks va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Jorge Enrique Mancera, que no va rendir al seu nivell habitual.