Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Rull (988096) - TAKAWA TEAM (995015) » 193554153: T25/J2/X

Liga 193554153 Información oficial sobre el partido 193554153 en Hattrick

18.10.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / X.984 (97067)

F.C.Rull Alineación oficial del equipo 'F.C.Rull' en el partido 2 - 2 S.D. AMIGOS DEL VINO Alineación oficial del equipo 'S.D. AMIGOS DEL VINO' en el partido
Felipe Valenzuela Ucedo (29') 1 - 0
1 - 1 Nicklas Rasmussen (32')
1 - 2 Juan Sille (34')
Segimon Molins (86') 2 - 2
F.C.Rull Alineación oficial del equipo 'F.C.Rull' en el partido 2 - 2 S.D. AMIGOS DEL VINO Alineación oficial del equipo 'S.D. AMIGOS DEL VINO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Rull Alineación oficial del equipo 'F.C.Rull' en el partido 2 - 0 S.D. AMIGOS DEL VINO Alineación oficial del equipo 'S.D. AMIGOS DEL VINO' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Rull

Goles Goles

  • 120 Minuto 29 (Gol de falta): F.C.Rull va agafar avantatge al minut 29 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Felipe Valenzuela Ucedo fent així el 1 - 0.
  • 111 Minuto 86 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Segimon Molins va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. F.C.Rull empatava el partit, 2 a 2, al minut 86.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Gerardus Verhelle gairebé va marcar per a F.C.Rull des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de F.C.Rull a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Segimon Molins va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Stefan Mårtensson va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 210 Minuto 80 (Ocasión de falta): En Estanislao Banegas tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del F.C.Rull van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ciro Zucconi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Alberto Onieva va estar a punt de marcar al minut 85 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Estanislao Banegas de F.C.Rull la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 74 va fer que Felipe Valenzuela Ucedo de F.C.Rull hagués d'abandonar el terreny de joc. Saverio Spensieri va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

S.D. AMIGOS DEL VINO

Goles Goles

  • 141 Minuto 32 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de AMIGOS van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Nicklas Rasmussen.
  • 186 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del AMIGOS. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Juan Sille va rematar tot sol dins de l'àrea petita.