Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AutonomosObreros (1416444) - Trillo C.F. (1420648) » 193535894: T25/J2/X

Liga 193535894 Información oficial sobre el partido 193535894 en Hattrick

18.10.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / X.658 (96741)

Caspapiernas de Abajo Club Balompédico Alineación oficial del equipo 'Caspapiernas de Abajo Club Balompédico' en el partido 1 - 7 Trillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Trillo C.F.' en el partido
0 - 1 Jaume Cornell (20')
0 - 2 Jaume Cornell (38')
0 - 3 Jaume Velarde (42')
0 - 4 Norberto Sarmento (53')
0 - 5 Luca Pizzi (67')
0 - 6 Jaume Velarde (74')
Fernando Navarro (75') 1 - 6
1 - 7 Felisberto Dores (76')
Caspapiernas de Abajo Club Balompédico Alineación oficial del equipo 'Caspapiernas de Abajo Club Balompédico' en el partido 1 - 7 Trillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Trillo C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Caspapiernas de Abajo Club Balompédico Alineación oficial del equipo 'Caspapiernas de Abajo Club Balompédico' en el partido 0 - 9 Trillo C.F. Alineación oficial del equipo 'Trillo C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caspapiernas de Abajo Club Balompédico

Goles Goles

  • 119 Minuto 75 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Roger Calzada va treure un córner llarg cap al segon pal que en Fernando Navarro, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 6.

Trillo C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Trillo va ser finalitzada des de l'esquerra per Jaume Cornell al minut 20. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jaume Cornell, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Jaume Velarde de Trillo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Norberto Sarmento va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Luca Pizzi de Trillo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Jaume Velarde va augmentar l'avantatge de Trillo a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Trillo va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Felisberto Dores.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Aleksandar Perduv va estar a punt de posar per davant a Trillo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Roger Calzada va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Trillo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roger Calzada va desviar el xut final de Jaume Cornell després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Adrián Cuesta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Erminio Fuso estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Felisberto Dores de Trillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 14 de partit, quan un jugador de Trillo, en Samuel Lobato, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.