Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nando +10 (119842) - el españa futbol club (795179) » 193535662: T25/J14/X

Liga 193535662 Información oficial sobre el partido 193535662 en Hattrick

10.01.2009 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 14 / X.653 (96736)

F.C.Eskaters Alineación oficial del equipo 'F.C.Eskaters' en el partido 1 - 5 el españa futbol club Alineación oficial del equipo 'el españa futbol club' en el partido
0 - 1 Raffaele Guglielmino (4')
Juan Vicente Solano (11') 1 - 1
1 - 2 Mario Fandiño (64')
1 - 3 Xaver Meggendorfer (79')
1 - 4 Arkadiusz Garbiec (83')
1 - 5 Clifford White (85')
F.C.Eskaters Alineación oficial del equipo 'F.C.Eskaters' en el partido 1 - 5 el españa futbol club Alineación oficial del equipo 'el españa futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C.Eskaters Alineación oficial del equipo 'F.C.Eskaters' en el partido 0 - 7 el españa futbol club Alineación oficial del equipo 'el españa futbol club' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Eskaters

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Passat el minut 11 de joc, Juan Vicente Solano facilitava les coses al F.C.Eskaters amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jonàs Renau va estar a punt d'avançar els locals al minut 20 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Soler de F.C.Eskaters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafel Bové de F.C.Eskaters amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergio Despou de F.C.Eskaters es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Juan Vicente Solano va sortir coix del terreny de joc, substituït per Juan Antonio Sanz. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 094 Minuto 81 (Tirita (médico)): Raúl Soler va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

el españa futbol club

Goles Goles

  • 138 Minuto 4 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mario Fandiño va anar directament als peus de Raffaele Guglielmino que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Mario Fandiño va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Xaver Meggendorfer, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): españa va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 1 - 4, quan Arkadiusz Garbiec va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a españa augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Clifford White es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Luca Heitman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): españa va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Mario Vizmanos va desviar el xut final de Mario Fandiño després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Xaver Meggendorfer de españa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Clifford White de españa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arkadiusz Garbiec de españa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Clifford White va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que españa va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 67 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Luca Heitman, jugador de españa, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 67. Soriano Osorio Acevedo, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.