Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Weezys (311869) - Arjonilla (1432899) » 193534185: T25/J8/X

Liga 193534185 Información oficial sobre el partido 193534185 en Hattrick

29.11.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / X.627 (96710)

F.V.F Sartego Alineación oficial del equipo 'F.V.F Sartego' en el partido 2 - 2 Los Vitos Alineación oficial del equipo 'Los Vitos' en el partido
0 - 1 Gonzalo Prados (22')
Javier Comas (25') 1 - 1
1 - 2 Celidonio Bouza (79')
Ricardo Galbarriatu (88') 2 - 2
F.V.F Sartego Alineación oficial del equipo 'F.V.F Sartego' en el partido 2 - 2 Los Vitos Alineación oficial del equipo 'Los Vitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.V.F Sartego Alineación oficial del equipo 'F.V.F Sartego' en el partido 2 - 0 Los Vitos Alineación oficial del equipo 'Los Vitos' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.V.F Sartego

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sartego amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Javier Comas en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Passat el minut 88 de joc, Ricardo Galbarriatu facilitava les coses al Sartego amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 1 (Ocasión por la izquierda): Sartego va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 1 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ricardo Galbarriatu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carles Noboa va estar a punt d'acabar en gol al minut 73, però el porter visitant Arsenio Soutullo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 el Sartego va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ramón Rubio Góngora no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 18 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Rubén Quemada Herreros, jugador de Sartego, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 18. Alberto Cáceres, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Los Vitos

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Benjamín Castresana entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Vitos, un peu providencial d'en Gonzalo Prados va situar el 0-1 al panell digital.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Joaquín Saldaña va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Celidonio Bouza, que no va fallar i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Hugo do Barro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vitos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Lazo Garcia de Vitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 38 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38 de partit, Pablo Lazo Garcia de Vitos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Celidonio Bouza.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Benjamín Castresana, de Vitos, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Javier París el va substituir.