Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

XxLegendxX (1430541) - berna2000alo (799488) » 193531079: T25/J2/X

Liga 193531079 Información oficial sobre el partido 193531079 en Hattrick

18.10.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / X.572 (96655)

el zoque Alineación oficial del equipo 'el zoque' en el partido 2 - 2 Bit CF Alineación oficial del equipo 'Bit CF' en el partido
Romeu Abal (6') 1 - 0
Paco Iduya (22') 2 - 0
2 - 1 Héctor Serón (30')
2 - 2 Rafael Valenzuela Mena (33')
el zoque Alineación oficial del equipo 'el zoque' en el partido 2 - 2 Bit CF Alineación oficial del equipo 'Bit CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el zoque Alineación oficial del equipo 'el zoque' en el partido 2 - 1 Bit CF Alineación oficial del equipo 'Bit CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,7 % 22,8 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el zoque

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a zoque va ser Romeu Abal.
  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): El porter de zoque va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Paco Iduya va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Cándamo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pau Bufarull va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edmundo IturenIturmendi de zoque va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Sinesio Guntín, que no va rendir al seu nivell habitual.

Bit CF

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Héctor Serón va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Víctor Prieto.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Rafael Valenzuela Mena, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Héctor Serón quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Al minut 37, Ramón Zarco Morales de Bit va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafael Valenzuela Mena va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lorenzo Molino.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 18 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Héctor Serón se sentia fresc com una rosa.