Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nina (1336708) - FC osama (1433938) » 193530462: T25/J2/X

Liga 193530462 Información oficial sobre el partido 193530462 en Hattrick

18.10.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 2 / X.561 (96644)

dioses sobre la tierra Alineación oficial del equipo 'dioses sobre la tierra' en el partido 0 - 3 BON AREA Alineación oficial del equipo 'BON AREA' en el partido
0 - 1 Salvador Castelna (50')
0 - 2 Dino Ballotta (53')
0 - 3 Carsten Guldberg (58')
dioses sobre la tierra Alineación oficial del equipo 'dioses sobre la tierra' en el partido 0 - 3 BON AREA Alineación oficial del equipo 'BON AREA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
dioses sobre la tierra Alineación oficial del equipo 'dioses sobre la tierra' en el partido 1 - 3 BON AREA Alineación oficial del equipo 'BON AREA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dioses sobre la tierra

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de dioses va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Pierre-Alexandre Pérez va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a dioses per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eraldo La Pesara, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Pierre-Alexandre Pérez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

BON AREA

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 50 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de AREA. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Salvador Castelna xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): AREA va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Dino Ballotta va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carsten Guldberg va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Carsten Guldberg va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Cosme Bachs, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 34 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a AREA al minut 34, però el xut de Dino Ballotta va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Patrice Mineau va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dino Ballotta de AREA es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kirill Zhdakhin de AREA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elek Filep de AREA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.