Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ribadeo Futbol Club (314856) - Los Blankis (779104) » 193523216: T25/J10/X

Liga 193523216 Información oficial sobre el partido 193523216 en Hattrick

13.12.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / X.431 (96514)

Fruitis Alineación oficial del equipo 'Fruitis' en el partido 1 - 0 Ghitanos team Alineación oficial del equipo 'Ghitanos team' en el partido
Enrique Solana (81') 1 - 0
Fruitis Alineación oficial del equipo 'Fruitis' en el partido 1 - 0 Ghitanos team Alineación oficial del equipo 'Ghitanos team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fruitis Alineación oficial del equipo 'Fruitis' en el partido 2 - 1 Ghitanos team Alineación oficial del equipo 'Ghitanos team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
60,5 % 14,6 % 24,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fruitis

Goles Goles

  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 81 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fruitis. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Enrique Solana xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dacio Iglesia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ángel Ortiz Osborne estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Fruitis van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 55 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Juan Luis Beltrán Villalva, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Fruitis va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Alfonso Mila Fuentes en un 1 contra 1 amb el porter David Recamán, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Fruitis la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Ghitanos team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Quim Rodríguez Mariño quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Amadeo Coto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Pedro José Miñón, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, un refús desafortunat de Pedro José Miñón, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Víctor Tamarit no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Ghitanos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 75, quan Lalo Gana va quedar-se sol davant el porter Pedro José Miñón, però aquest va poder aturar el xut.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): En Dacio Iglesia va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Quim Rodríguez Mariño ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.