Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DEPORTIVO VP (1457483) - R.Zaragoza-12 (1370084) » 193517762: T25/J5/X

Liga 193517762 Información oficial sobre el partido 193517762 en Hattrick

08.11.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / X.334 (96417)

bulu zenden's team Alineación oficial del equipo 'bulu zenden's team' en el partido 2 - 1 Casa sin Bombillas Alineación oficial del equipo 'Casa sin Bombillas' en el partido
0 - 1 Oriol Gònima (19')
Xonás Carou (25') 1 - 1
Xonás Carou (76') 2 - 1
bulu zenden's team Alineación oficial del equipo 'bulu zenden's team' en el partido 2 - 1 Casa sin Bombillas Alineación oficial del equipo 'Casa sin Bombillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bulu zenden's team Alineación oficial del equipo 'bulu zenden's team' en el partido 5 - 0 Casa sin Bombillas Alineación oficial del equipo 'Casa sin Bombillas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bulu zenden's team

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Xonás Carou va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 25.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): zendens prenia la batuta de l'encontre al minut 76, quan en Xonás Carou va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Guillem Gasset! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El zendens va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Tomás Cadalso la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bombillas. La jugada d'estratègia del zendens per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Genís Gurrola va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Amb 38 minuts disputats, Rodolfo Pérez gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Mateu Juncadell va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 58 per blocar una centrada d'en Xonás Carou va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de zendens.
  • 236 Minuto 65 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Fernando Anduaga es va comportar com un juvenil al minut 65 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Xonás Carou una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 83, però una magnífica aturada de Mateu Juncadell va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomás Cadalso de zendens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Xonás Carou de zendens s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Casa sin Bombillas

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): El Bombillas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Oriol Gònima va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Roxelio Rompastre va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.