Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vilassar City (313547) - hipersensibles sad (1455536) » 193515816: T25/J8/X

Liga 193515816 Información oficial sobre el partido 193515816 en Hattrick

29.11.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 8 / X.299 (96382)

WaterDeep Alineación oficial del equipo 'WaterDeep' en el partido 0 - 6 Veredo.f.c Alineación oficial del equipo 'Veredo.f.c' en el partido
0 - 1 Z'mitrok Stasulevich (37')
0 - 2 Joaquín Pérez (39')
0 - 3 Andrea Incerpi (49')
0 - 4 Mickaël Bourcier (69')
0 - 5 Augusto Bosa (86')
0 - 6 Wolfgang Kusolitsch (89')
WaterDeep Alineación oficial del equipo 'WaterDeep' en el partido 0 - 6 Veredo.f.c Alineación oficial del equipo 'Veredo.f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
WaterDeep Alineación oficial del equipo 'WaterDeep' en el partido 0 - 9 Veredo.f.c Alineación oficial del equipo 'Veredo.f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WaterDeep

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de WaterDeep a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Joaquín Urquijo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Juan Luis Villasinda, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en David Batalla va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gartxot Landaburu.

Veredo.f.c

Goles Goles

  • 174 Minuto 37 (Gol de penalti): En Z'mitrok Stasulevich va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 37. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joaquín Pérez va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 49 de partit va donar a Veredo.f.c l'avantatge per 0 - 3. Andrea Incerpi en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Mickaël Bourcier va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 0 - 4 per a Veredo.f.c.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Augusto Bosa de Veredo.f.c l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 86 de partit.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Wolfgang Kusolitsch va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 89, i va fer pujar el 0 - 6 per a Veredo.f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): En Augusto Bosa va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Mickaël Bourcier, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Wolfgang Kusolitsch de Veredo.f.c va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wolfgang Kusolitsch de Veredo.f.c amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sigurd Frydenlund Jørgensen de Veredo.f.c va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Danilo Gallo de Veredo.f.c va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 21 (Evento clima: sol, OK técnico): En Danilo Gallo va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Cristian Aponte maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.