Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sopesteam (1336162) - aleppo futbol club (123228) » 193513471: T25/J10/X

Liga 193513471 Información oficial sobre el partido 193513471 en Hattrick

13.12.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 10 / X.257 (96340)

los lombrizes Alineación oficial del equipo 'los lombrizes' en el partido 2 - 3 F.C. Ausiàs March Alineación oficial del equipo 'F.C. Ausiàs March' en el partido
0 - 1 Vicente Zugasti (2')
0 - 2 Diego Mota (13')
0 - 3 Jorge Torre Roxas (22')
Èdgar Fuster (25') 1 - 3
Dámaso Negreiros (56') 2 - 3
los lombrizes Alineación oficial del equipo 'los lombrizes' en el partido 2 - 3 F.C. Ausiàs March Alineación oficial del equipo 'F.C. Ausiàs March' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
los lombrizes Alineación oficial del equipo 'los lombrizes' en el partido 0 - 7 F.C. Ausiàs March Alineación oficial del equipo 'F.C. Ausiàs March' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los lombrizes

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, Èdgar Fuster es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 104 Minuto 56 (Gol de penalti): El públic de lombrizes va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 56, va xiular un penal pels locals. Dámaso Negreiros no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 7 minuts, en Jacob Parés no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

F.C. Ausiàs March

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Ausiàs Vicente Zugasti va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 105 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 13, Ramón Sierra va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Diego Mota, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Torre Roxas de Ausiàs l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 22 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Vicente Zugasti, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Vicente Zugasti va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vicente Zugasti va ridiculitzar a en Sixto Mercé amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ausiàs la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Francesc Hortolà, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Francesc Hortolà va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Crispín Castelans va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Crispín Castelans va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 6 (Lesión grave): Després de 6 minuts, Ausiàs va veure com el seu jugador Josu Fernán Pérez havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ismael Bardem entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Francesc Hortolà de Ausiàs va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Víctor Pico va entrar en el seu lloc.