Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Al'Iskander CF (1581605) - roadway team (490156) » 193500410: T25/J7/X

Liga 193500410 Información oficial sobre el partido 193500410 en Hattrick

22.11.2008 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 7 / X.24 (96107)

Rayito SAD Alineación oficial del equipo 'Rayito SAD' en el partido 3 - 0 Puertollaneros Alineación oficial del equipo 'Puertollaneros' en el partido
Songür Gürer (32') 1 - 0
Antti Anttilainen (78') 2 - 0
Carlos Castro-Pinos (90') 3 - 0
Rayito SAD Alineación oficial del equipo 'Rayito SAD' en el partido 3 - 0 Puertollaneros Alineación oficial del equipo 'Puertollaneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rayito SAD Alineación oficial del equipo 'Rayito SAD' en el partido 4 - 0 Puertollaneros Alineación oficial del equipo 'Puertollaneros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayito SAD

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Corria el minut 32 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Songür Gürer, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Antti Anttilainen va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Rayito va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Carlos Castro-Pinos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Rayito va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joseba Piñero Yeste ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Rayito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Juan Luis Velázquez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Bastian Alburez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Javier Lizárraga va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Songür Gürer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Lizárraga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Carlos Castro-Pinos gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Lizárraga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Christophe Delesalle va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Carlos Castro-Pinos va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Rayito estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Rayito va fer una substitució al minut 89. Robert Olbert va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Angelo Villabona.

Puertollaneros

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Antti Anttilainen haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Puertollaneros al minut 13.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Carlos García de Toledo de Puertollaneros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 9 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Estebo Refojo.
  • 301 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Samuel Echague, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.