Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.c. Ager (121234) - C.D.E LUGO FUENLABRADA B (1432322) » 193499933: T25/J13/X

Liga 193499933 Información oficial sobre el partido 193499933 en Hattrick

03.01.2009 14:10:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 13 / X.15 (96098)

pulmones rotos Alineación oficial del equipo 'pulmones rotos' en el partido 2 - 0 Super Aguri Alineación oficial del equipo 'Super Aguri' en el partido
Pancho Carbo (74') 1 - 0
José María García (76') 2 - 0
pulmones rotos Alineación oficial del equipo 'pulmones rotos' en el partido 2 - 0 Super Aguri Alineación oficial del equipo 'Super Aguri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
pulmones rotos Alineación oficial del equipo 'pulmones rotos' en el partido 2 - 0 Super Aguri Alineación oficial del equipo 'Super Aguri' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pulmones rotos

Goles Goles

  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 els aficionats van embogir quan en Pancho Carbo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de pulmones.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de pulmones va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en José María García progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 11 (Ocasión de penalti): pulmones es va veure beneficiat per la polèmica al minut 11, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Manuel Real Godó va relliscar al moment de fer el xut i el porter Cancio Ponces no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En José María García va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de pulmones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillermo Corbet va estar a punt d'acabar en gol al minut 58, però el porter visitant Cancio Ponces va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Javier Osuna.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José María García.

Super Aguri

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Super sortien al contraatac. La falta llançada per Casimiro Sáez va sortir força alta sense massa perill.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Super va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jordi Ballesteros, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jordi Ballesteros de Super es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sergio Larrañaga de Super es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Oriol Garsaball va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Super estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 095 Minuto 78 (Lesión): El jugador de Super Casimiro Sáez va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sergio Larrañaga va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Alberto Uclés Arroyo, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.