Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

monistrolencs (797008) - el sella (992499) » 193495982: T25/J5/IX

Liga 193495982 Información oficial sobre el partido 193495982 en Hattrick

08.11.2008 15:45:00
Liga: Temporada 25 / Jornada 5 / IX.1993 (177488)

Mastika Huevos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mastika Huevos F.C.' en el partido 1 - 1 YiYO TeaM Alineación oficial del equipo 'YiYO TeaM' en el partido
0 - 1 Salvador Echegoyen (60')
Glen Boutry (81') 1 - 1
Mastika Huevos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mastika Huevos F.C.' en el partido 1 - 1 YiYO TeaM Alineación oficial del equipo 'YiYO TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Mastika Huevos F.C. Alineación oficial del equipo 'Mastika Huevos F.C.' en el partido 3 - 1 YiYO TeaM Alineación oficial del equipo 'YiYO TeaM' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,4 % 4,4 % 19,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mastika Huevos F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Mastika s'esgargamellaven dempeus per esperonar Glen Boutry que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 81 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 11 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mastika van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Guillermo Toledano va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 220 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts disputats, Ignasi Castellar gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però César Zorita Muñoz va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Lucrecio Bouzamaior del Mastika ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mastika a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lucrecio Bouzamaior va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Ignasi Castellar del Mastika ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Toledano de Mastika va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

YiYO TeaM

Goles Goles

  • 107 Minuto 60 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): YiYO, gràcies a les conegudes canonades d'en Salvador Echegoyen, va situar el 0 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Ferran Calzina va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Arnau Planas va estar a punt de posar per davant a YiYO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mario Fuste va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Zebensui Tarruella va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Arnau Planas va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 61, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.